Asbedels

Kraalkado maakt diverse gedenksieraden als een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare(n)! De crematie-as van uw dierbare(n) wordt met veel zorg verwerkt in een glasbedel, de zogenaamde asbedel.

Op basis van uw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld kleuren en vormen wordt uw gedenksieraad gemaakt en dit maakt het juist zo persoonlijk en uniek! 

Er is minder dan 1 theelepel crematie-as nodig (van een dierbaar persoon of huisdier) om een prachtige asbedel te kunnen maken.

CONTACT
Bent u geïnteresseerd in een gedenksieraad, neemt u dan gerust contact met mij op. In een geheel vrijblijvende afspraak kunnen we samen bekijken of uw wensen passen bij mijn mogelijkheden. Op deze pagina staan enkele voorbeelden.

CREMATIE-AS
Door het gebruik van transparant glas is de as zichtbaar als een klein luchtbelletje, of als kleine witte wolkjes, afhankelijk van hoeveel as er wordt gebruikt en hoe het wordt ingesmolten. Als u kiest voor dekkend glas, dan is de as niet meer zichtbaar, maar dit is dan wel verwerkt in de asbedel. U kunt zelf bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ASBEDELS

Een zilveren hanger van Choose and Change 
met 2 Pandora-style asbedels in reliëf uitvoering.
Een zilveren wisselring met een asbedel
in licht topaas met reliëf.
Een licht roze asbedel in reliëf
en een paarse gladde asbedel.
Gladde asbedels in zwart, staalgrijs,
transparant en wit.
Gladde asbedels in diverse blauwtinten.
Gladde asbedels in warme bruin/rode tinten
en licht topaas helemaal rechts.
Gladde asbedels in diverse amethist kleuren.
Een prachtige grote taupe asbedel
met een extra transparante laag.
Een olijfkleurige gladde asbedel.

Asbedels worden standaard voorzien van zilveren kernen en zijn geschikt om te dragen aan uw (pandora/troll) armband of ketting. Ze kunnen in elke kleur worden vervaardigd. Zowel in een gladde uitvoering als met een sierlijk reliëf. Ook qua grootte kunt u kiezen voor een kleine, normale of grote uitvoering.

PRIJZEN
De prijs voor een asbedel in een standaard kleur inclusief zilveren kernen bedraagt € 45,00. 

KLEUREN
De asbedels kunnen worden vervaardigd in meer dan 40 verschillende standaard kleuren. Daarnaast zijn er nog vele andere kleuren mogelijk, waarbij een kleine toeslag geldt.

Wilt u een multicolour (twee/drie kleuren) asbedel, dan wordt een toeslag van € 5,00 gerekend per asbedel. Voor dichroic glas (glitter) wordt een toeslag van € 7,50 per asbedel gerekend.

PROEFKRAAL
Bent u niet zeker van de juiste kleur, dan is het mogelijk om een proefkraal te laten maken voor € 7,50. Indien uw asbedel door Kraalkado mag worden vervaardigd, wordt dit bedrag uiteraard in mindering gebracht op de prijs van de asbedel. 

Neemt u gerust contact met mij op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.