Algemene voorwaarden

PRIJZEN
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.
Per 1 januari 2022 staat Kraalkado niet meer ingeschreven in de KvK.

VERZENDKOSTEN
Uw bestelling wordt verzonden tegen de geldende TNT Post tarieven met een opslag van € 0,70 per bestelling voor administratie-, verpakkings- en handelingskosten. Indien de bestelling meer bedraagt dan € 100,00, dan zijn de verzendkosten gratis.

BRIEVENBUSPAKKETJE
Tot een gewicht van 2 kg en maximale afmeting van 38×26,5×3,2 cm kan uw bestelling traceerbaar worden verzonden. Kijk voor het huidige tarief op de site van TNT Post. 

AANGETEKEND
Het is mogelijk uw bestelling aangetekend (en verzekerd tot € 50,00 voor beschadiging en/of verlies) te laten versturen. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening en zijn gebaseerd op de geldende TNT Post tarieven.

BESTELLING OPHALEN BIJ KRAALKADO
Het is mogelijk uw bestelling op te halen bij Kraalkado te Almelo. Dit kunt u kenbaar maken bij uw bestelling. Zodra uw bestelling gereed is, ontvangt u hiervan bericht en wordt er een afspraak gemaakt.

LET OP: Bij afhalen is alleen contante betaling mogelijk.

BETALING EN VERZENDING
Uw bestelling dient vooraf te worden betaald. De bestel- en betaalgegevens zullen u worden toegestuurd via e-mail. Zodra de betaling binnen is, zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden. U wordt hiervan via e-mail op de hoogte gebracht. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een bubbeltjesenvelop.

AANSPRAKELIJKHEID TIJDENS HET VERZENDEN
Kraalkado kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken van, of beschadigingen aan het pakket tijdens de verzending.

ONTVANGST BESTELLING EN GARANTIE
U dient uw bestelling bij ontvangst te controleren op beschadigingen. Indien een beschadiging wordt geconstateerd, dient u binnen 2 werkdagen contact op te nemen met Kraalkado. Bij voorkeur via e-mail.

Gedenksieraden worden altijd in de speciale oven afgekoeld (ontstresst). De kans op een breuk of spontaan knappen met deze sieraden wordt hiermee voorkomen.

BESTELLING RETOURNEREN
Een gedenksieraad kan niet geretourneerd worden.

**Gedenksieraden zijn niet geschikt om mee te zwemmen, sporten, douchen of slapen.**

AKKOORDVERKLARING
Door het plaatsen van een bestelling via e-mail, telefonisch of via de site van Kraalkado verklaart u automatisch, dat u op de hoogte bent van de hierboven beschreven voorwaarden, en dat u hiermee akkoord bent gegaan.

Almelo, 1 februari 2010